Leta 1985 sem si nabavil prvo radiestezijsko nihalo in jo pričel uporabljati za raziskovanje energij v domačem stanovanju. Kar deset let kasneje me je pot pripeljala do prvega izvira z zdravilno vodo. Naslednje leto je izšel prvi vodnik z opisom 41 zdravilnih izvirov in spodbudil gibanje zajemanja vode na izviru. Za tem se je pričelo intenzivno delo in obiskal sem preko tri tisoč izvirov, jih premeril in po določenih kriterijih vnesel v spisek zdravilnih izvirov. Leta 2012 je izšla druga knjiga Zdravilni izviri z opisom 243 izvirov iz Posočja, širše Slovenije in tujine.

Po prvi knjigi me je radovednost gnala v raziskovanje mest in prostorov v naravi s katerimi prihaja voda v notranjosti zemlje v stik in to pozitivno energijo prinese s sebij na izviru ven. Voda ima namreč neverjeten spomin in si zapomni vse informacije s katerimi pride v stik. Ker smo tudi mi pretežno iz vode (sestava možganov je preko 90% vode), je pitje dobre vode in pozitivna naravnanost nas samih izrednega pomena. V raziskavi prostora sem obiskal nešteto svetišč, cerkva in drugih prostorov v naravi in o tem je let 1998 izšla knjiga Geomantija v trikotniku.

Leta 2006 je kot rezultat bogatenja soli z energijo v Sečoveljskih solinah izšla knjiga ENERGIJA UJETA V KRISTALU SOLI. Kasneje me je pritegnila narava tudi z ostalinami objektov naših daljnih prednikov. Tako je leta 2016 izšla knjiga KAMNITE SESTRE ZVEZD – MEGALITI NAŠIH PREDNIKOV.
Leta 2019 je izšla še dopolnjena knjiga ZDRAVILNI IZVIRI.

Kontakt

Tu lahko navežete kontakt, se prijavite ali izveste kaj več o pohodih. Lahko nam tudi pišete s pomočjo obrazca.

Prijave in informacije:

MUNIH JOŽE

Tel.: +386 31 607 218

E-mail: munih.joze@gmail.com